Tienjarig bestaan Hermesarts

Dit jaar bestaan we 10 jaar! Dit vieren we met een expositie in het voorjaar!
Expositie Veteranenkunst in Münster

Ton is één van de deelnemers aan de tentoonstelling ‘Veterans Without Borders, Mission Experiences Reflected in Art’ . De tentoonstelling is tussen 30 november en 25 januari geopend voor het publiek en gratis toegankelijk op weekdagen tussen 12:00 en 18:00 en in het weekend van 10:00 tot 16:00. Het Haus der Niederlande bevindt zich aan de Altersteinweg 6/7 in Münster, Duitsland.

Basiscursus Kalligrafie 

In 8 lessen wordt u wegwijs gemaakt in de beginselen van de kalligrafie aan de hand van een Gotische letter in een huiselijke sfeer met maximaal 8 cursisten. 
Kosten:  € 125,– inclusief cursusmap en materiaal. De lessen worden gegeven op donderdagavond van 19 – 21.30 uur, start donderdag 10 januari. Aanmelden kan nog, graag via hermesarts@gmail.com 

Portret Beatrix verloot

De pasteltekening van Beatrix werd voor het goede doel verloot bij de Stichting Veteranen Kunst. Het portret wordt hier overhandigd aan de nieuwe eigenaar, Dries van der Vossen van de Bilderberg Groep. 

Nieuwe werken in cursistengalerij

Benieuwd naar de resultaten van onze cursisten. Ga eens op bezoek in onze cursistengalerij! Bewonder het werk van bijvoorbeeld onze cursist Marcel!