Er is nog ruimte voor een nieuwe cursist op de vrijdagochtend en -middag. Van harte welkom!Gezamenlijk bezoek tentoonstelling Evert Thielen

Het Limburgs Museum in Venlo presenteert van 3 februari – 5 mei het indrukwekkende oeuvre van de Venlose kunstenaar Evert Thielen (1954), die hiermee zijn 50-jarig jubileum viert.

Thielen is een bekend en geliefd maker van gigantische veelluiken, maar ook van kleinere werken, die zowel in betekenis als in techniek gelaagd zijn. Zo gebruikt Thielen meerdere lagen zelfgemaakte olieverf en tempera, die zorgen voor heldere, diepe kleuren. Met oude technieken de wereld van nu vangen, dat is wat Thielen doet.

Samen met onze cursisten gaan wij op zondag 7 april het werk van Evert Thielen in Venlo bekijken en bewonderen.

Tienjarig bestaan Hermesarts

Dit jaar bestaan we 10 jaar! Dit vieren we met een expositie in het voorjaar, in samenwerking met de Kunst- en Cultuurraad Valkenburg. Deze expo opent op 26 april en loopt tot midden augustus in ECR Domaine Cauberg, Valkenburg. Portretten, landschappen en stillevens van onze cursisten kunt u komen bewonderen.
Portret Beatrix verloot

De pasteltekening van Beatrix werd voor het goede doel verloot bij de Stichting Veteranen Kunst. Het portret wordt hier overhandigd aan de nieuwe eigenaar, Dries van der Vossen van de Bilderberg Groep. 

Nieuwe werken in cursistengalerij

Benieuwd naar de resultaten van onze cursisten. Ga eens op bezoek in onze cursistengalerij! Bewonder het werk van bijvoorbeeld onze cursist Marcel!